Geschreven door admin 12:25 Uncategorized

Sterk, ondersteunend & stijlvol – dat is Durea schoenen!

Deze week leggen we een beetje de nadruk op ons eigen schoenenmerk uit Nederland – Durea schoenen. Naast het maken van schoenen die een fantastische oplossing zijn voor probleemvoeten, is Durea trots op traditioneel vakmanschap, de kwaliteit van de schoenen en de service die ze bieden. Geen enkele schoen verlaat de fabriek zonder uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paar perfect is.

Durea schoenen hebben een stijve zool en zijn ontworpen om stevig te zijn – wat een aantal dingen bereikt. De eerste is om de buiging in de teengewrichten te verminderen, waarvan u de voordelen zult voelen als u aan artrose lijdt, aangezien het afslijten van kraakbeen ontzettend veel pijn, ongemak en zwelling in de voorvoet kan veroorzaken. De tweede is dat het ons lichaamsgewicht over een veel groter oppervlak verdeelt, zodat je geen vervelende plekken in je schoenen krijgt waar de zool ongeveer een millimeter dik is! Deze stijve zolen, samen met de zeer stevige hielkappen, zijn geweldig om overmatige pronatie en supinatie tegen te gaan, omdat ze de voet stabiliseren en naar voren leiden.

Al het schoeisel heeft een uitneembaar voetbed, zodat u indien nodig uw eigen aangepaste voetorthesen/inzetstukken kunt gebruiken. Als je de binnenzool eruit haalt, krijg je een mooie diepe pasvorm die geschikt is voor de meeste inserts – we zijn er zelfs in geslaagd om er eerder een hele voet enkelbrace in te passen! Sommige van onze andere merken vertrouwen op het voetbed om hun stijfheid te behouden, maar Durea-schoenen zijn extreem stijf met of zonder dit, dankzij hun extra sterke versterkte zool.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Sluiten