Geschreven door admin 13:47 Uncategorized

De keuken van de toekomst: trends voor 2024

Benieuwd hoe je keuken er in 2024 uit komt te zien? Ontdek de nieuwste trends op het gebied van keukendesign! Duik in de wereld van natuurlijke materialen, warme kleuren, innovatieve functionaliteit en slimme oplossingen.

Hybride keuken: wonen, koken en meer

De keuken van 2024 is meer dan alleen een plek om te koken. Het is een hybride ruimte waar je kunt wonen, werken, studeren en ontspannen. Creëer een knusse en sfeervolle leefomgeving met praktische oplossingen die passen bij jouw levensstijl.

Trend 1: De kracht van de nis

Maak optimaal gebruik van de ruimte in je keuken met nissen. Integreer apparatuur op een stijlvolle manier, creëer extra opbergruimte en geniet van een opgeruimd en strak design. Accentueer de nis met kleur of ledverlichting voor een unieke touch.

Trend 2: Donkerbruin hout: warmte en luxe

De warme en luxueuze uitstraling van donkerbruin hout is een blijvertje in 2024. Creëer een gezellige woonkeuken met dit prachtige materiaal dat een vleugje elegantie toevoegt.

Trend 3: Zandtinten: rust en harmonie

Zachte zandkleuren, geïnspireerd op de Japandi trend, zorgen voor een oase van rust in je keuken. Kies voor een ton-sur-ton palet met subtiele variaties binnen dezelfde kleurfamilie voor een harmonieuze uitstraling.

Trend 4: Kleurrijk accent

Liefhebbers van kleur kunnen hun hart ophalen in 2024. Donkergroen en -blauw brengen levendigheid en karakter in de keuken. Olijfgroen zorgt voor natuurlijke rust, terwijl midnight blue een vleugje mysterie toevoegt.

Trend 5: De terugkeer van grepen

Grepen zijn terug in de keuken! Naast functionaliteit voegen ze persoonlijkheid en klassieke charme toe. Kies voor subtiele accenten die passen bij de stijl van jouw keuken.

Trend 6: Glazen vitrinekasten: licht en ruimte

Vitrinekasten van glas brengen licht, diepte en transparantie in de keuken. Verbind de woonkamer naadloos met de keuken en creëer een prachtige leefruimte. Exposeer je mooiste servies en accessoires met deze stijlvolle trend.

Trend 7: XXL-formaat voor extra ruimte

Vergeet de standaardmaten! Keukenmerken zoals Schüller, Next125 en Rotpunkt bieden nu extra brede kasten van 75 cm en XXL-apparatuur. Ideaal voor grote gezinnen of wie extra opbergruimte wenst.

Trend 8: BORA X BO oven: innovatief koken

De BORA X BO oven tilt koken naar een hoger niveau. Geniet van perfect gegaarde gerechten dankzij gelijkmatige stoomopwekking, automatische stoomafzuiging en een zelfreinigende functie.

Trend 9: Slimme verlichting: sfeer en functionaliteit

Creëer een sfeervolle ambiance met slimme designverlichting. Kies voor indirecte en verborgen verlichting in kasten, nissen of grepen voor een strak en luxueus resultaat. Integreer de verlichting naadloos in jouw keuken en geniet van optimale functionaliteit.

Laat je inspireren door de keukentrends van 2024 en creëer de keuken van jouw dromen! Bezoek onze showroom of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Sluiten