Geschreven door admin 17:19 Uncategorized

Hoe geld verdienen op instagram?

 1. Begin met het opbouwen van een solide volgerspubliek
  Succesvolle marketing op sociale media is bijna recht evenredig met het hebben van een lange lijst volgers.

Of het volgelingenbestand nu voor of na je marketinginspanningen is verkregen, doet niet ter zake – je hebt gewoon een aanzienlijk aantal Instagram-volgers nodig! Hoe meer je er hebt, hoe meer je wordt “gezien” en hoe groter je kansen zijn om leads om te zetten in sales.

Er zijn verschillende manieren waarop je je volgers op Instagram kunt laten groeien. Enkele van de meest effectieve manieren zijn uitgelicht door Melyssa Griffin, tactieken zoals; het liken van foto’s in je niche, socialiseren, mensen vragen om je te volgen, wedstrijden houden, en nog veel meer.

Vergeet ook niet om verschillende hashtags in jouw niche te volgen en erop te posten.

De beste manier om geld te verdienen met instagram die we hebben geïdentificeerd om een organisch en zeer betrokken Instagram-volger te kweken is door gebruik te maken van de groeiservice Kicksta. Kicksta is een marketingsoftware die speciaal voor Instagram is ontworpen om de organische groei van je volgers te automatiseren en je betrokkenheid omhoog te stuwen. (En nee, ik bedoel niet het kopen van nep likes om een overnight 20K publiek te creëren zonder engagement… Ik bedoel ECHTE, organische engagement en consistente groei die je kunt omzetten in nieuwe business). Bekijk Kicksta hier.

 1. Geef altijd een link naar je blog
  Product links en links naar je blog zijn cruciaal als het gaat om geld verdienen op Instagram!

Elke afbeelding, video of wat dan ook dat je deelt moet CTA’s bevatten (in dit geval links naar je blog of waar ze het item kunnen kopen).

Zorg er ook voor dat je een itemnummer of tag plaatst die hun aankoop zou kunnen vergemakkelijken.

Instagram staat momenteel geen klikbare site links toe, dus voorlopig zullen de gebruikers het gewoon moeten doen met het herschrijven van de link in hun browservenster.

Rayban voorbeeld van hoe om geld te verdienen op instagram

 1. Deel kwaliteitsafbeeldingen
  Ondanks de nieuwe functies, gaat Instagram over het delen van mooie afbeeldingen, en dat is het altijd geweest.

Niets zal uw prospects meer verleiden of uw account meer te gelde maken dan mooie afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Laat je volgers zien waar je merk voor staat met beelden die hun visuele zintuigen aanspreken. Laat je producten zien, vertel je merkverhaal, maak grafisch bewerkte afbeeldingen en ga creatief aan de slag.

Als je bijvoorbeeld een sportschool hebt, kun je foto’s laten zien van hitsige mannen tijdens hun work-outs. Als je yoghurt verkoopt, deel dan beelden van je product en misschien andere manieren waarop je die yoghurt in recepten kunt gebruiken.

Kijk hoe Starbucks dit doet met verbazingwekkende graphics, artistieke foto’s van Starbuck bekers, en hun nieuwste koffie creaties.

Zorg er altijd voor dat je foto’s deelt van je nieuwste producten. Je kunt bijvoorbeeld een nieuw boek aan het schrijven zijn. Maak een coole foto van de cover en deel deze met een release datum.

 1. Gebruik de videofunctie
  Als een foto meer waard is dan duizend woorden – wat is een video (die bestaat uit praktisch duizenden foto’s) dan waard? Reken maar uit!

Dankzij de nieuwste functie van Instagram (en de concurrentie met koploper Vine) kun je video’s van 15 seconden delen en er creatief mee omgaan.

Bedenk een persoonlijke boodschap voor je fans en vertel ze waarom jij vindt dat ze je nieuwe product moeten uitproberen. Of misschien kun je in 15 seconden laten zien hoe je je creaties maakt.

Er zijn geen grenzen aan hoe creatief je kunt zijn met het bouwen van video’s!

Kijk naar topmerken op Instagram en Vine voor wat inspiratie voor het delen van video’s.

 1. Betrek je fans erbij
  Veel fans en volgers zijn bereid om je merk te endorsen alleen voor een beetje erkenning – en natuurlijk een post over hen op je profiel. Dit is een geweldige manier om je volgers te betrekken en om originele, kwalitatieve content te outsourcen.

Geef je volgers de kans om hun foto’s met jouw product in te sturen, hun “ervaring” te delen in een video, of wat ze maar willen. De beste inzendingen kunnen korting krijgen op je producten, een kleine beloning, of misschien gewoon een beetje erkenning door je merknaam.

Hier is een geweldig voorbeeld van Starbucks laatste “Hello Fall” video bijgedragen door een artistieke fan na de invoering van de Fall cup.

geld verdienen met instagram

 1. Organiseer wedstrijden of evenementen
  Zorg dat mensen je foto’s liken en je volgen omdat je een coole campagne of een evenement organiseert.

Bied exclusieve deals aan voor een korte periode en blijf je gebruikers op de hoogte houden van hoe de tijd begint te dringen (urgentie werkt!).

Het delen van speciale promoties of coupons is een andere manier om je volgers te betrekken bij een wedstrijd en die leads om te zetten in verkopen. Vraag hen om dubbel te tikken of een vriend te taggen om hun naam in de trekkingsbox te krijgen.

Een van de beste voordelen van het runnen van wedstrijden en campagnes op Instagram is dat je aparte hashtags kunt aanmaken en alle bijdragen op één plek kunt bewaren.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Sluiten